Hvor skal vinterferien gå til?

Når vinterferien begynder at nærme sig, så er der også mange, der så småt begynder at planlægge, hvad man skal bruge denne lille ferie på. Der er rigtig mange, der foretrækker bare at være derhjemme og nyde, at man endelig har lidt tid til bare at slappe af og nyde, at man har lidt fri for arbejde. Og så er der selvfølgelig også dem, som gerne vil lidt længere væk for enten at slappe af eller få nogle nye oplevelser.

I vinterferien er der typisk to løsninger, som er meget populære. Der er selvfølgelig rigtig mange, der vælger at tage på skiferie, men så er der jo også dem, som længes mod solen, og som vælger at rejse til nogle lidt varmere steder, hvor de kan få lov til at nyde godt af solen. Så hvilken ferie vælger du?

Mallorca: Væk fra den kolde vinter og ned til varmere lande

Hvis man hører til den gruppe, som er ved at få nok af det kolde, danske vejr, så kan man jo med fordel bruge sin vinterferie på at rejse lidt længere sydpå, hvor man igen kan opleve varme og sol. Det kunne altså være en ferie Mallorca.

Mallorca er en spansk ø, og at tage en smuttur til Mallorca i vinterferien, kan altså virkelig være en dejlig oplevelse, hvis man som mange andre, der bor i Danmark, er træt af, at der bare skal være koldt og mørkt hele tiden. Her kan man altså tage en uge, hvor man slapper af, bader og suger en masse d-vitamin til sig – så kan man lidt igen, når man er tilbage i kolde Danmark.

Norge: Hyggelig skiferie i vinterens ånd

Hvis man gerne vil omfavne vinteren og det kolde vejr, hvilket rigtig mange faktisk gerne vil, så tager man selvfølgelig på en skiferie. Der er mange, der tager sydpå til Østrig og Frankrig, men det er altså også ganske skønt at være på skiferie i Norge, hvor man kan mærke den rigtige vinter i smukke snebeklædte landskaber. 

Der er rigtig mange gode skiområder i Norge, og så er det også forholdsvis nemt at komme dertil, hvis man blot får pakket bilen godt med tasker, proviant og det rette selskab. Og de fleste, der har stået på ski ved også, hvor skøn sådan en skiferie kan være. Så det er bare med at komme afsted.