Beskyt dine hænder mod frost og kulde

Beskyt dine hænder mod frost og kulde

Er du ofte udenfor selv når det er isnende koldt? Måske er det i forbindelse med dit arbejde eller din fritid? Hvis man befinder sig i kulden er det vigtigt at beskytte kroppen mod potentielle skader, som frost kan påføre. Beskytter du dig selv mod kulden på ordentlig vis?

Når vi træder udenfor døren og ud i kulden om vinteren, så pakker vi os selv ind i varmt tøj, tager huen på hovedet og på med handsker og halstørklædet. Det gør vi for at beskytte os selv mod kulden, for vi kan ikke lide at fryse og det er ikke til at holde ud i længden. Det er der en god grund til. For mennesker kan ikke klare at blive udsat for kulde i særlig lang tid – nej, vi får forfrysninger og andre kuldeskader. Derfor er det vigtigt at vi beskytte udsatte steder på kroppen såsom hoved, overkrop og hænder. Særligt skal du overveje den rette beskyttelse på kroppen, hvis du befinder dig udenfor i flere timer.  

Arbejder du udenfor eller bruger du meget tid i haven også i vintermånederne, kan det være en god idé at beskytte dine hænder yderligere. Her kan du med fordel anvende vinter handsker for beskyttelse mod kulde, vind og vand. Vinterhandsker sørger ikke kun for at holde dine hænder varme, men sørger også for at beskytte dine hænder mod frostskader. Det gør også at du kan holde ud at være udenfor længere og nyde dit arbejde uden at skulle tænke på frosne fingre og ubehag.

Find de rette arbejdshandsker

Hvis dit arbejde består i at bruge hænderne meget og med materialer der er hårde mod huden som eksempelvis havearbejde eller tømrerarbejde osv., så er det vigtigt du sørger for at beskytte dine hænder mod både kulde, vand og materialer der kan rive i huden og give sår. Det kan du nemt med et par smarte vinter arbejdshandsker. Vinter arbejdshandsker holder dig varm ligesom helt almindelige vinterhandsker og er udstyret til at kunne klare diverse udfordringer. Uanset hvilket behov du har for dine arbejdshandsker, så kan dit behov blive opfyldt.

Så skal du til at rive den gamle busk op af jorden i haven, som du efterhånden er blevet træt af at kigge på, så brug arbejdshandsker, der kan holde dig varm i hele den tid du er udenfor og undgå skader samtidig.