Hvem er ambu?

Har du overvejet at begynde at investerer nogle penge i ambu aktier? Men ved måske ikke helt nok om virksomheden til at kunne træffe den rigtige beslutning. Så kan du med fordel læse vores indlæg her og få mere viden om virksomheden og på den måde, være bedre forberedt til at træffe din beslutning.

Ambu er en stor og velkendt forretning i Danmark, måske ikke for den normale befolkning men indenfor sygehusområdet og læger, der er de meget kendt og deres produkter bliver brugt af flere tusind patienter dagligt. De producerer nemlig lægeudstyr og patientudstyr til mange af de danske sygehuse men også mange sygehuse i udlandet. For hvis der er noget som Danmark er kendt for, så er det vores gode kvalitet og det er uanset om det er lægemidler eller møbler.

Virksomheden Ambu blev grundlagt i 1937 og har lige siden dengang haft deres fokus på produktudvikling og salg af deres produkter. Det må man tage hatten af for og sige de har klaret godt, de gik nemlig ud af 2021 med et overskud på 85.000.000 millioner danske kroner. Det er altså sagt kort, en stor og velsmurt forretning som du har mulighed for at købe dig ind i.

Ambu aktien er personligt en af mine favoritter, da vi kun bliver flere og flere mennesker så kommer vi også til at skulle bruge mere og mere medicin og vi har brug for virksomheder som kan udvikle nye produkter til nye folkesygdomme som der vil komme i fremtiden. Derfor er min mening også at ambu kommer til at være her rigtig mange år frem endnu, det er dog vigtigt at sige at ingen ting er sikkert indenfor investering og aktier og derfor er det også vigtigt du træffer din egen beslutning inden du begynder at investerer i aktier.