Kuglepenne med tryk – alternativ løsning til branding eller personlig gave

Har du virksomhed, eller ønsker du at skabe opmærksomhed til brands, projekter eller andet? Så er kuglepenne med tryk et klassisk og elegant eksempel derpå.  

Med reklame på kuglepenne fastholder du de mere traditionsbundne standarter, der binder tradition og marketing fast i en simpel form.

Få dit logo på en kuglepen – eller flere for den sags skyld, og lad befolkningen tage dig og dit brand med sin rundt i tasken, i hånden og altid i hovedet, hver gang logoet viser sig for øjnene af dem – så du altid er tæt på når der er brug for dig.

Kuglepen med din reklame – godt og overkommeligt alternativ

Skab opmærksomhed omkring dig selv og dine bedrifter ved at sætte din reklame på en kuglepen. Kuglepenne med tryk kan anses som et billigt og overkommeligt alternativ. Kuglepennen kan designes, så den passer til dit brand, lige fra hvilken farve kuglepennen skal være, om der skal telefonnummer på eller noget helt tredje. Uanset om du er på jagt efter en eller flere, er prisen sat i en klasse efter dine forventninger samt dine behov.

Det gælder både, hvis du står og mangler en finere en af slagsen til en gave, eller om du blot er på udkig eller en “billig” model til uddeling eller andet. Uanset hvad er holdbarheden og kvaliteten høj. Skab effektiv reklame i dag – lav dine egne kuglepenne med tryk her

Gør kuglepennen til storfavorit

Til trods for at vi har en tendens til at ty til tasterne, hvad end vi snakker mobil eller computer, når vi skal notere eller skrive andet ned, har kuglepennen det alligevel med at hoppe ind i billedet, med sin mere traditionelle charme, der samtidigt fungerer som et praktisk og funktionelt redskab. Ofte er en kuglepen brugbar i hverdagen, til trods for at du ikke tænker det store over det.

Man kender måske selv det med, at man har en liggende i tasken, derhjemme eller i bilen, klar til at notere ned eller trække frem efter behov. Og hvorfor skulle netop den kuglepen ikke bære på et præg fra dig? Hvad end der snakkes den mere personlige gave eller den alternative løsning til god og simpel branding, er kuglepenne med tryk en storfavorit, når det kommer til at skabe opmærksomhed og reklame – en alternativ løsning der nok alligevel aldrig går af mode.