Lad dine sparepenge vokse

Negative renter og trælse gebyrer. Føler du lidt at du bliver snydt af banken eller pensionsvirksomheden, så kan du faktisk have ret. Det er nemlig ved at være dyrt at have en formue stående, og det er nødvendigvis ikke bare noget du føler, men faktisk kan det sagtens passe på papiret også

Du kan fravælge negativ rente

Det er nemlig sådan at flere og flere banker har indført det de kalder for en negativ rente. Det samme er lidt tilfældet med mange pensionsvirksomheder, der på en eller anden måde formår at hive nogle ret store udskrivninger for dig til at dække diverse gebyrer mv. og mange kan være tilbøjelige til at tro at de intet kan stille op, men det kan du faktisk. Du kan vælge at investere din formue i aktier.

Kend til de basale grundsteps før du begynder

Det er faktisk ikke så svært, men du bør dog lige kigge på de basale grundsteps, som du kan læse mere om ved at klikke dig ind på Viborg Folkeblad.

Om du vælger kun at bevæge dig på det skandinaviske aktiemarked eller du gerne vil stikke dybere og komme vidt omkring, så kan man se at aktierne igennem de seneste 100 år kun er steget lige så stille, og det betyder at aktionærerne tjener penge lige så stille.