Den ultimative guide til at rejse i USA

USA er et enormt land med så meget at se og gøre. Det kan være overvældende at forsøge at planlægge en rejse, især hvis du ikke er bekendt med området. Denne guide vil hjælpe dig med at planlægge den perfekte rejse ved at give dig oplysninger om de bedste steder at besøge, hvad du skal se og lave, og hvordan du kommer rundt.

Sådan kommer du rundt i USA

Der er et par forskellige muligheder for at komme rundt i USA. Du kan flyve, tage bussen eller køre i bil.

At flyve er som regel den hurtigste mulighed, men det kan også være den dyreste. Hvis du flyver ind i en større lufthavn, vil der sandsynligvis være meget trafik og lange køer. For at undgå dette skal du forsøge at bestille et fly, der ankommer tidligt om morgenen eller sent om aftenen.

At tage bussen er en billigere løsning end at flyve, men det tager længere tid. Greyhound er det mest populære busselskab i USA. De har ruter over hele landet og tilbyder rabatter til studerende og ældre.

Hvis du har din egen bil eller lejer en bil, er bilkørsel en anden mulighed for at komme rundt. Det giver dig den største fleksibilitet, fordi du kan stoppe, når og hvor du vil. Du skal blot huske på, at benzin er dyrt i USA, og at der i nogle stater er vejafgifter.

Steder at besøge i USA

Der er så mange steder at besøge i USA! Her er blot nogle få af vores favoritter.

New York City – Hvis du leder efter non-stop action, er NYC det rette sted for dig. Der er altid noget at lave, uanset om du udforsker Central Park, ser et Broadway-show eller ser på mennesker på Times Square.

San Francisco – San Francisco er kendt for sine kuperede gader, Golden Gate Bridge og svævebaner. Det er også hjemsted for Alcatraz Island, Fisherman’s Wharf og Chinatown.

Washington D.C. – Vores nations hovedstad er fuld af historiske seværdigheder som Det Hvide Hus, Lincoln Memorial og Washington Monument. Du kan også besøge museer som Smithsonian Institution Museums eller gå en tur i en af D.C.’s mange parker.

Ting at lave i USA

Ud over sightseeing er der masser af andre ting at lave i USA

Besøg en nationalpark – USA er hjemsted for 58 nationalparker! Uanset om du vil vandre gennem redwoodskove (som Muir Woods National Monument), udforske grotter (som Jewel Cave National Monument) eller gejsere (som Yellowstone National Park), er der helt sikkert en nationalpark, der interesserer dig.

Tag på en biltur – Bilture er en typisk amerikansk oplevelse! Hop ind i din bil (eller lejebil) og kør ud på landevejen! Sørg for at planlægge din rute i forvejen, og gør stop undervejs, så du kan strække benene og udforske forskellige dele af landet.

Eksempler på ruter: Californiens kyst, Route 66, New England Scenic Drives: Blue Ridge Parkway, Pacific Coast Highway og Overseas Highway.

Uanset om du er på udkig efter historiske seværdigheder, naturvidundere eller non-stop action, er der noget for enhver smag i USA. Læs mere om rejser til USA på www.yukon-tours.dk