En aften kun for mænd: Røde bøffer og fadøl  

Hvornår har du sidst haft inviteret dine bedste kammerater over på en aften dedikeret til røde bøffer, fadøl i lange baner og mandehørm? Det er ekstremt vigtigt at vedligeholde sine venskaber, og derfor bør du og dine venner arrangere en aften, som kun foregår på mændenes præmisser. Vi giver dig et par tips til, hvordan aftenen kan forløbe, hvad du skal servere af mad, og hvilke aktiviteter I kan underholde hinanden med.  

Der er mange gode grunde til at holde en mandeaften for med kærester eller ægtefælder under armen, er det ikke alle samtaleemner, som er lige acceptable. En mandeaften kan både være sjov og underholdende, men kan også være berigende, hvis du trænger til at få lettet hjertet. Læs med her og få inspiration til en aften kun for mænd.  

Mande-menuen 

Når drengene kommer på besøg, skal menuen selvfølgelig sidde lige i skabet. Og nu hvor du selv står for arrangementet, kan du af gode grund bestemme, hvad der skal serveres. Sjælendt går man galt i byen med røde bøffer, de falder altid i god smag! Men røde bøffer smager ikke kun godt, men er også ganske nemme at tilberede.  

Skal menuen være lækker men også nem at tilberede, kan du smide en pose kartofler i ovnen, som kan eskorteres af en god færdiglavet bearnaisesovs. Skal der noget grønt på tallerkenen, kan du smide nogle gulerødder på panden, som kan steges i smør og lidt timian. Det bliver ikke nemmere! Er du i tvivl om, hvordan du bærer dig ad, kan du heldigvis google hele molevitten.  

Underholdning og bordspil 

En god mandeaften bliver kun bedre, hvis du har forberedt en form for aktivitet eller spil. I kan for eksempel få mange gode timer til at gå med et slag poker eller dart. En mandeaften giver naturligvis også plads til at snakke om ting, som ligger lidt længere under bæltestedet. Måske er I for eksempel nysgerrige på, hvor man kan finde massage i Sydjylland, hvis I kommer fra disse egne.  

Trænger I dog alle til lidt selvforkælelse, kan en mandeaften handle om andet en bøffer og fadøl. I så fald kan du undersøge mere om massage i Danmark, som kan give dig lidt inspiration til, hvordan du og dine venner kan blive underholdt og behaget på andre måder. 

Kilden til mandens hjerte: Fadøl 

En fremragende menu skal selvfølgelig også ledsages af kolde drikkevarer, og hvad er mere populært end en fadøl? Du vil helt sikkert blive populær, hvis du serverer fadøl til din mandeaften, og det er koster kun et beskedent beløb at leje et fadøls anlæg.  

Lejer du et fadølsanlæg, kan du være helt sikker på, at der vil være godt til ganen gennem hele aftenen. Du kan selvfølgelig også vælge at åbne et par gode flasker rødvin til bøffen, eller servere diverse former for drinks.