Sådan ser du internationale nyheder på din telefon

I dagens opkoblede verden er det nemt at holde sig opdateret på de seneste nyheder fra hele verden – det eneste, du behøver, er din trofaste smartphone. Her er nogle af de bedste måder at se internationale nyheder på din telefon på.

1. Apps til sociale medier

En af de nemmeste måder at se internationale nyheder på din telefon på er via apps til sociale medier som Twitter og Facebook. Du skal blot følge eller synes godt om nogle få nyhedsmedier fra forskellige lande, og så vil du begynde at se nyhedshistorier fra hele verden i dit feed. For ikke at nævne, at de fleste apps til sociale medier har indbyggede oversættelsesfunktioner, så du kan læse artikler på dit modersmål.

2. Apps med nyhedsaggregatorer

Hvis du vil have mere kontrol over de nyheder, du ser, kan du overveje at downloade en nyhedsaggregator-app som Google News eller Apple News. Med disse apps kan du vælge, hvilke emner og regioner du ønsker at se nyheder om, og du får personlige anbefalinger baseret på dine interesser. Og ligesom apps til sociale medier har de fleste nyhedsaggregator-apps oversættelsesfunktioner, så du nemt kan læse artikler fra alle lande.

3. Apps til tv-nyheder

En anden god måde at se internationale nyheder på din telefon på er gennem tv-nyheds-apps som graenselandsportal.dk og BBC News. Med disse apps kan du live streame eller se on-demand-udsendelser og rapporter fra nogle af de største navne inden for internationale nyheder. Desuden tilbyder de fleste tv-nyheds-apps dækning på flere sprog, så du altid kan finde en version, der passer til dig.

Der er ingen undskyldning for ikke at være opdateret på de seneste internationale nyheder – med en smartphone og en internetforbindelse har du alle de værktøjer, du har brug for, lige ved hånden. Så udnyt dem! Uanset om du bruger apps til sociale medier, apps til nyhedsaggregatorer eller apps til tv-nyheder, er der masser af måder at se internationale nyheder på din telefon.